OKI 45807106 TONER

Το συμβατό τόνερ OKI 45807106 εκτυπώνει περίπου 7.000 σελίδες όπως και το γνήσιο τόνερ. Αγοράζοντας το συγκεκριμένο συμβατό τόνερ απολαμβάνετε την ίδια ποιότητα εκτύπωσης, εξοικονομώντας ταυτόχρονα μεγάλο ποσοστό των χρημάτων που διαθέτετε για εκτυπώσεις.
Το 45807106 συμβατό με OKI εκτυπωτές είναι υψηλής χωρητικότητας με αποτέλεσμα ένα κατά πολύ μικρότερο κόστος ανά σελίδα. Η μείωση αγγίζει το 80%. Αγοράζοντας το συγκεκριμένο συμβατό τόνερ απολαμβάνετε εγγύηση 1 έτους για την σωστή λειτουργία του και αποκτάτε ένα ανταλλακτικό που θα συνεχίζει να αποδίδει τα μέγιστα.
Το συμβατό OKI 45807106 τόνερ το παραλαμβάνετε στο χώρο σας σε ασφαλή και προστατευμένη συσκευασία.

Συμβουλές χρήσης για OKI45807106

Όλοι οι OKI εκτυπωτές δεν χρησιμοποιούν το ίδιο μοντέλο τόνερ. Το κάθε τόνερ είναι συμβατό με συγκεκριμένο εκτυπωτή (ή συγκεκριμένους, αν πρόκειται για παρόμοιες εκδόσεις εκτυπωτών ).

Πάνω σε όλα τα 45807106τόνερ αναγράφεται ο μοναδικός κωδικός του και οι συμβατοί με αυτό εκτυπωτές. Αφού έχουμε σιγουρευτεί ότι έχουμε διαλέξει το κατάλληλο τόνερ για τον OKI εκτυπωτή μας, προχωράμε στην αντικατάσταση του παλιού.

  • Καταρχήν, σηκώνουμε το πορτάκι του εκτυπωτή μας και αφαιρούμε το άδειο τόνερ σηκώνοντας το προς τα πανω, χρησιμοποιώντας την ειδική λαβή που έχει.
  • Αφαιρούμε το καινούριο συμβατό τόνερ 45807106από την πλαστική συσκευασία του. Αφαιρούμε επίσης τις προστατευτικές ταινίες που διαθέτει το καινούριο τόνερ (Πρέπει να αφαιρεθούν ολόκληρες και με προσοχή). Αφού λοιπόν αφαιρέσουμε όλες τις ταινίες ασφαλείας κουνάμε ελαφρά το 45807106τόνερ, ώστε το μελάνι του να απλωθεί σωστά μέσα στο δοχείο του.
  • Τώρα είμαστε έτοιμοι να τοποθετήσουμε το 45807106συμβατό τόνερ στη θέση του, πιάνοντας το και πάλι από την ειδική λαβή που έχει και σπρώχνοντας το ελαφρά έως ότου "κουμπώσει". Κλείνουμε το καπάκι του εκτυπωτή και είμαστε έτοιμοι για εκτυπώσεις υψηλής απόδοσης.

OKI  Compatible Toners                                OKI Compatible Drums